Σκιάθος με το DKCrew


  Όταν έφτιαξα αυτό το blog είπα πως δεν θα ανεβάζω τίποτα που να έχει σχέση με μένα όπως κάνω με το κανάλι μου. Όμως είπα να κάνω μια μικρή εξαίρεση για το πρώτο μας ταξίδι που θα ήμασταν μόνες και θα ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της  ζωής μας. 

   Ήταν οι πολυπόθητες διακοπές μετά το τέλος της Γ'Λυκείου και των Πανελλαδικών, όπου πας μόνη σου ή μόνος σου με την παρέα σου και ξεσαλώνεις για  να το πω απλά.


   Θυμάμαι συζητούσαμε από πέρσι για αυτές τις διακοπές, που όπως και πολλών άλλων, θέλαμε να γίνουν στην Σκιάθο. Μετρούσαμε μήνες,εβδομάδες,μέρες ακόμα και ώρες. Η μεγάλη,αν θέλεις, στιγμή έφτασε και εμείς κυκλοφορούσαμε με ένα τεράστιο χαμόγελο τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Σκιάθο αργότερα. Δεν ήταν οι πρώτες διακοπές μου που ήμουν μόνη, ωστόσο  για μένα η Σκιάθος σήμανε τις καμπάνες της ενηλικίωσης. Μπορεί να ακούγεται υπερβολή όμως εγώ έτσι αισθάνθηκα. 

   Η αίσθηση του να είσαι μονή με τις φίλες σου σε ένα μέρος που πρώτη φορά αντικρίζεις, γνωρίζοντας πως αν κάτι πάει στραβά δεν θα είναι κοντά η μαμά ή ο μπαμπάς για να ''καθαρίσουν'', είναι τόσο υπέροχη όσο και αγχώδης, που η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη με αποτέλεσμα να περνάς ακόμα πιο τέλεια!

    Από τη Σκιάθο, εκτός από όλες τις χαζομάρες που κάναμε μεταξύ μας (δεν θα αναφέρω τι κάναμε για αποφυγή καυγάδων και εγκεφαλικών) θα μου μείνουν σίγουρα το πάρτι στο Bananistas, τα υπέροχα βράδια σε Pure(Φελίσια σ' αγαπάμε),BBC και φυσικά στο ξενοδοχείο(άλλη μια φορά το Maradona και το μαντήλι να ακούσω θα γίνω εξπέρ).  

   Επίσης,από τις πιο ωραίες (ή αλκοολικές) εμπειρίες είναι το ξημέρωμα που το βλέπεις πίνοντας και χορεύοντας προσπαθώντας να σταματήσεις τον χρόνο για το απολαύσεις λιγάκι περισσότερο.Μπορεί να τα καταφέρεις...μπορεί και όχι!

Πριν κλείσω αυτό το άρθρο,θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια μου, τη Δώρα,τη Μιχαέλα και την Νικολίνα που ήταν η καλύτερη επιλογή από μέρους μου γι'αυτό το ταξίδι-εμπειρία.Πέρασα τέλεια σας ευχαριστώ και σας υπεραγαπώ!Υ.Γ. Ευχαριστώ και τους γονείς μας που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν για ακόμα μια φορά!xxx
Βιβή

CONVERSATION

2 σχόλια:

Back
to top