Καλοκαιρινοί έρωτες...ΑΧ!

 

Μέσα στον πανικό του καλοκαιριού που μας γεμίζει το μυαλό με εικόνες όπως τον ήλιο,τη θάλασσα,τις παραλίες και τις διακοπές  σίγουρα κάπου εκεί θα υπάρχει και μια μικρή σκέψη για τον καλοκαιρινό έρωτα.Και ποια δεν θα ήθελε να περάσει ένα καλοκαίρι σαν τα κορίτσια από την ταινία "Ένα τζιν για τέσσερις", όπου όλες είχαν να διηγηθούν στις φίλες τους για τον έρωτα του καλοκαιριού; Έτσι και εμείς θα συναντήσουμε έναν τυχαίο στο δρόμο που θα μας εκλύσει, έναν σερβιτόρο στο beach bar ή ακόμα και τον DJ ενός νυχτερινού μαγαζιού στο μέρος που θα πάμε διακοπές. Είναι άνθρωποι από διαφορετικά μέρη που έτυχαν να είναι στο ίδιο νησί μαζί σου. Είσαι πεπεισμένη ότι δεν θα τον ξαναδείς ποτέ, εκτός βέβαια από το προφίλ του στο facebook όπου έχει γίνει πλέον η αρχική σου σελίδα.


Είναι απίθανο να κρατήσει ένα καλοκαιρινός έρωτας; Δεν είναι! Αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρη. Το καλοκαίρι λοιπόν φτάνει στο τέλος του και εσύ ακόμα μιλάς με τον ωραίο σερβιτόρο του Beach Bar αλλά αυτός είναι αλλού και εσύ εδώ. Είναι δύσκολο να κρατήσεις σχέση από απόσταση και κυρίως όταν πρόκειται για έναν καλοκαιρινό έρωτα Το καλοκαίρι σου παίζει πολλά περίεργα παιχνίδια και εσύ δεν ξέρεις αν πρέπει να παίξεις ή όχι. 


Τα καλοκαιρινά τα Σ΄αγαπώ (όπως λέει και ο φίλος μας ο Μαρτάκης) μπορούν να κρατήσουν και να είναι και τα πιο ωραία Σ'αγαπώ που θα ακούσεις.Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό ακούγοντας ότι κάποιος είναι ερωτευμένος με τον καλοκαιρινό του έρωτα είναι το ένα και μοναδικό "The Notebook" (αχ Ryan!). Η ταινία αυτή είναι ο καλοκαιρινός έρωτας που θα θέλαμε να ζήσουμε όλοι νομίζω.Όχι μόνο κράτησε αλλά οι δύο αυτοί αγαπήθηκαν παράφορα μέχρι το τέλος (έκανα και λίγο spoiler για όσους δεν το έχουν δει). 


Τέλος αν νομίζεις ότι απλά θες να περάσεις καλά όλες  οι αμαρτίες επιτρεπτές  φίλη  μου.   Καλοκαίρι έχουμε ότι συμβαίνει το καλοκαίρι μένει εκεί. (Ότι συμβαίνει στη Σκιάθο, μένει στη Σκιάθο) #DKcrew.χχχ
Μιχαέλα

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top