Οι αξέχαστες τηλεοπτικές παρέες


Μέσα από τις σειρές μάθαμε πολλά για έρωτες και αγάπες, όμως μάθαμε ακόμα περισσότερα για τις φιλίες. Παρέες μεγάλες ή μικρές, με χαρακτήρες που έμεναν σταθεροί ή κάποιους που ήρθαν ή έφυγαν  στην συνέχεια, ήρωες που αγαπήσαμε και θυμόμαστε ως παρέες, στο σημερινό post.

Sex and the city

Η Carrie, η Samantha, η Charlotte, και η Miranda έμαθαν σε εκατομμύρια γυναίκες πως είναι η γυναικεία φιλία από μέσα. Τέσσερις γυναίκες που αποτέλεσαν έμπνευση για πολλές άλλες, πέρασαν από σαράντα κύματα μαθαίνοντας τον έρωτα, τα όνειρα και φυσικά τους άντρες.

Στο παρά πέντε


Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Φώτης και ο Σπύρος βρέθηκαν τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος ή μήπως στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή; Πέντε διαφορετικοί άνθρωποι που μας έμαθαν ότι το καλό υπερισχύει του κακού και ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο.

Ηρωίδες

Η Μιμή, η Έλλη και η Λούκη είναι τρεις φίλες που διεκδικούν την «δεύτερη ευκαιρία» σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Μπορεί το Mega να έκοψε την σειρά, όμως τα τρία κορίτσια είναι ηρωίδες για όλες μας.

Friends


Τι εννοείς δεν έχεις δει ούτε μια φορά τους Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross και Chandler στα δέκα χρόνια που παιζόταν η σειρά και στα άλλα δέκα που παίζεται σε επανάληψη; Μια παρέα που μέσα από αστείες καταστάσεις μας απέδειξε ότι έμεινε αγαπημένη.

Singles


Για μένα όταν ακούω για την σειρά ''Singles'' μου έρχεται στο μυαλό η φιλία της Ράνιας και της Λίλας. Δυο γυναίκες που είχαν γύρω τους πολλούς φίλους, τους οποίους αγαπήσαμε εξίσου, όμως παρά τις δυσκολίες έμειναν ενωμένες και απέδειξαν ότι η γυναικεία φιλία είναι δυνατή. 

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top