19 χρόνια Sex And The City


Έξι σεζόν, δυο ταινίες και τέσσερις ηρωίδες με τις οποίες ταυτίστηκαν πολλές γυναίκες τα τελευταία δεκαεννιά χρόνια σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.
Τόσο η σειρά όσο και οι δυο ταινίες ακολούθησαν την Κάρι Μπράντσο και τις φίλες της Σαμάνθα, Σάρλοτ και Μιράντα, σε διάφορες περιπέτειες στην μητρόπολη της μόδας Νέα Υόρκη και όχι μόνο. Τέσσερις φίλες που πέρασαν μαζί πολλά, έρωτες, γάμους επιτυχημένους και μη, παιδιά, δημοφιλείς δουλειές, αμέτρητες εβδομάδες μόδας, πάρτι και άλλα πολλά χωρίς ποτέ να χωρίσουν.


Οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Κρίστιν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον κατάφεραν να μυήσουν πολλές γυναίκες στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, καθώς και να τους μάθουν αρκετά μυστικά για τους άντρες. Από την σειρά πέρασαν αμέτρητοι ηθοποιοί που είτε ήταν ήδη γνωστοί, είτε εμφανίστηκαν για πρώτη φορά. Επίσης, πέρασαν και αρκετοί σχεδιαστές μόδας και φυσικά ακόμα περισσότερες διάσημες δημιουργίες, όπως οι αγαπημένες γόβες της Κάρι, Manolo Blahnik.
Πρόσφατα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε «Ήταν η εποχή και ο τόπος, οικονομικά και πολιτικά, που μας επέτρεψαν να πούμε αυτές τις ιστορίες με αυτόν τον τρόπο», ως απάντηση θα μπορούσαμε να πούμε σε αυτούς που κατέκριναν την σειρά.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top