Τα must have προϊόντα των διακοπών


  Αυτό το post είναι -μάλλον- για εμάς τους λίγους, που ακόμα δεν έχουμε ξεχυθεί στις παραλίες και δεν έχουμε αρχίσει τις διακοπές μας. Αφού μοιράστηκα μαζί σας τις καλοκαιρινές μου συμβουλές, σήμερα είπα να μοιραστώ και τα απαραίτητα προϊόντα, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας.

  • Αντηλιακά:  Τα απαραίτητα είναι τα προσώπου και σώματος, ενώ το προαιρετικό είναι των μαλλιών. Ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου διάλεξε και το κατάλληλο spf και την κατάλληλη υφή (σπρέι, γαλάκτωμα κλπ).

  • Ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος: Θεωρώ ότι μετά τα αντηλιακά είναι τα πρώτα που θα βάλεις στο νεσεσέρ σου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η επιδερμίδα μας το καλοκαίρι θέλει ενυδάτωση, μετά την έκθεση στον ήλιο, στη ζέστη, στο αλάτι ή το χλώριο. Πάλι ανάλογα με τις ανάγκες σου και το τύπο δέρματος σου θα διαλέξεις τα ανάλογα προϊόντα. 
  • Κρέμα μαλλιών ή conditioner: Εκτός από το δέρμα μας, η αφυδάτωση των μαλλιών μας είναι εξίσου «καταστροφική», γι΄αυτό και είναι αναγκαία η μάσκα μαλλιών ή το conditioner.
Ιδέες από το pinterest 

  • Lip balm: Επίσης και τα χείλη χρειάζονται ενυδάτωση. Διάλεξε ένα lip balm με χρώμα για να αντικαταστήσεις το κραγιόν σου στις βόλτες σου.
  • Μακιγιάζ: Αν έπρεπε να διαλέξω δυο μόνο προϊόντα που θα έπαιρνα μαζί μου αυτά θα ήταν μια μάσκαρα και ένα highlighter. Έτσι θα απέφευγα το έντονο μακιγιάζ, το οποίο μοιάζει ξένο το καλοκαίρι.

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top