«Μεθυσμένοι» στην ίδια μας τη χώρα!

Photo: Theofilos Dadis

Η Ελλάδα θα μπορούσε να πει κανείς πως δέχεται απανωτά χτυπήματα από τους εξωτερικούς της «φίλους», χωρίς να έχει την ευχέρεια ν’ αντιδράσει όμως. Οι διώκτες της δεκάδες, αρχίζοντας από την Αμερική, πηγαίνοντας στην Ευρώπη και καταλήγοντας στην Ασία.
    Οι Έλληνες πολίτες που έχουν έντονο το στοιχείο της παράδοσης, του πολιτισμού και της εθνικής υπερηφάνειας δεν μπορούν να κάθονται και να βλέπουν τον εαυτό τους ανήμπορο. Δεν εφησυχάζονται εύκολα και φυσικά ποτέ δεν έχουν το μυαλό τους ήσυχο. Καθημερινά θα υπάρχει ένα μνημόνιο, ένας Τούρκος, ένας Γερμανός και προσφάτως ένας Σκοπιανός που θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη.

Photo: Theofilos Dadis

    Εάν δεν το έχετε καταλάβει είμαστε «μεθυσμένοι» μέσα στην ίδια μας τη χώρα, απλά χωρίς περιορισμούς στη ζωή μας, αλλά πολιτικές συμφωνίες. Τα πάντα να συνωμοτήσουν εναντίον μας και να μην υπάρχει καμία απολύτως υποστήριξη, ο Έλληνας θα βρει τη λύση! Είμαστε λαός που δεν τα παρατάει εύκολα και σίγουρα δεν παραιτείται. Το έχουν αποδείξει οι πρόγονοί μας, το ίδιο μπορούμε κι εμείς. Δεν αναφέρομαι μόνο στο «Σκοπιανό» που τον τελευταίο καιρό είναι από τα κύρια θέματα της επικαιρότητας. Όπου ναι μεν υπάρχει διχασμός ανάμεσα σε δύο διαφορετικές απόψεις, όμως σίγουρα κανείς δε μπορεί να συμφωνήσει με το σύνταγμα της «Μακεδονίας».

Photo: Theofilos Dadis

    Οι μέρες που διανύουμε αυτό τον καιρό είναι σημαντικές για το άμεσο μέλλον της χώρας μας. Οπότε, δεν πρέπει σίγουρα ν’ αφήσουμε κανέναν από αυτούς τους λαούς να μας εξαφανίσει το κυριότερο χαρακτηριστικό που έχουμε σαν Έλληνες, κι αυτό είναι η Περηφάνεια που έχουμε σαν λαός.

Y.Γ: Το «Μακεδονικό» ζήτημα πιστεύετε πως θα λυθεί; Εγώ, όχι!

Υ.Γ2: Εφόσον κάποιος θέλει να εκφράσει τη γνώμη του μπορεί να επικοινωνήσει εδώ mixailpap@hotmail.com

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top